Amb aquesta finestra m'agradaria compartir informació, reflexions i notícies, amb gent que com jo, esta interessada amb l'escriptura, com un paleta de les lletres que intenta dependre a construir la seva ciutat literària.
Contacte: pascualadria@hotmail.com
Pots anunciar els teus llibres publicats en: LLIBRES D'AMICS
Nova secció d'entrevistes: Raonant amb...

dijous, 18 d’abril del 2013

Una nova publicació

Ja està disponible el meu darrer llibre "Ojalá volvamos a vernos" Un llibre testimoni-biogràfic del procés de la superació d'una malaltia greu, i la convivencia amb les seqüeles.
Un llibre on reflexione de temes universals i de la postura de superació i optimisme front els avatars de la vida.
Podeu trobar més informació i llegir gratuïtament un capítol a la web: www.ojalavolvamosavernos.com

2 comentaris:

  1. Des del punt de vista humà, el teu llibre és la crònica impressionant d'un ser humà que afronta la seua malaltia amb un coratge i una determinació sense parell. Està tot tan ben contat i d'una manera tan sincera, que les teues vivències se'ns fan presents i la teua valentia se'ns ofereix com un exemple a imitar quan, desconcertats per un greu colp de la vida, necessitem orientar-nos per eixir del laberint. Des del punt de vista literari, he dedir-te que l'obra té una gran qualitat, no sols perquè està ben escrita, sinó perquè emociona llegir com contes la teua experiència i el paper tan important que jugaren els teus. Enhorabona, doncs, encara que potser seria més just donar-te les gràcies per haver volgut compartir amb nosaltres una història que és un cant a la vida, perquè en el teu llibre, en resum, tu ens dius: "La vida és dolor que ens tomba, però també és amor que ens alça, i jo he optat perquè triomfe l'amor".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Robert, m'encanta el teu resum final, estic completament d'acord.

      Elimina