Amb aquesta finestra m'agradaria compartir informació, reflexions i notícies, amb gent que com jo, esta interessada amb l'escriptura, com un paleta de les lletres que intenta dependre a construir la seva ciutat literària.
Contacte: pascualadria@hotmail.com
Pots anunciar els teus llibres publicats en: LLIBRES D'AMICS
Nova secció d'entrevistes: Raonant amb...

dimarts, 6 de novembre del 2012

El sentit de la ficció



He acabat de llegir "El sentit de la ficció" de Jaume Cabré. Que gran llibre per a tots aquells que processem l'escriptura com un camí d'aprenentatge. Cabré ens acompanya des de la experiència d'un gran escriptor i amb una gran sinceritat, per la senda que el va portar a dedicar-se a escriure i els secrets dels seus mètodes i dubtes. El llibre va a quedar-se amb mi com a llibre de consulta, igual que "La cuina de l'escriptura" de Daniel Cassany.

El sentit de la ficció és un text únic en el panorama literari català. Un novel·lista amb una obra madura, àmplia i reconeguda pel públic i la crítica, reflexiona sobre el propi procés creador. I ho fa no des d’una posició teòrica, sinó des del coneixement pràctic de qui, des de fa més de tres dècades, ha anat donant respostes i solucions al procés creatiu. Jaume Cabré concep la literatura com una recerca, i en aquest llibre ens convida a acompanyar-lo en aquesta recerca oberta. Amb agilitat i profunditat, Cabré ens acompanya a la cuina de la seva escriptura i ens descobreix els seus secrets i també els seus dubtes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada